Fettfrysning med MICOOL-A

är enkelt och riskfritt. En av de mest efterfrågade behandlingarna just nu! Med denna utrustning kan vi erbjuda våra kunder reducering av fett på önskat område utan några kirurgiska ingrepp. Beprövad metod med ökad efterfrågan år efter år. Med fettfrysning kan vi bryta ned fettcellerna på naturlig väg (Apoptosis) utan risk för skada på kringliggande vävnader.

MICOOL-A från HIRONIC är CE-godkänd.

Permanent Hårborttagning med Nuximia –

den första SMART-lasern i världen!
Glöm ditt hår, nu kan du ta bort det snabbare, bättre och smärtfritt! Nuximia har alla funktioner du kan tänka dig när du väljer bästa tillgängliga laser i skönhetsindustrin. Innovativ teknik, beprövade resultat och europeisk kvalitet kombinerad i bara en extraordinär enhet.

Att tänka på före/efter behandling

Undvik solning cirka en månad före behandling och 1-2 veckor efter behandling. Även solspray bör undvikas cirka två veckor före behandling. Undvik också träning det första dygnet efter behandling.

Mikroneedling med Dr.Pen,

är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Behandlingsmetoden är också mer djupgående än microdermabrasion och kemisk peeling.

Hur går en behandling till?

En Microneedlingbehandling går till så att 5-12 sterila engångsnålar skapar microkanaler ned i huden. Beroende på vilket hundområde/ hudåkomma som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen som t.ex. hyaluronsyra ned på djupet i huden, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen och elastin i huden.

Behandlingen utförs med minsta möjliga obehag då vi använder bedövningskräm.

Mikropigmentering 3D (Tatuering Ögonbryn 3D)

Mikropigmentering, eller permanent makeup som det även kallas, används för skapa symmetri, korrigera ojämnheter och framhäva dina naturliga ansiktsdrag. Denna revolutionerande teknik har underlättat för många som varje dag måste ha ett oklanderligt utseende på jobbet, samtidigt som de lätt kan variera det för kvällen.

Pigmenten och materialen vi använder oss av går under internationella standarder och följer EU-rådets riktlinjer för mikropigmentering.

Permanent ögonfransböjning (Lashlift)

Letar du efter den perfekt mascaran som håller fransarna fint böjda hela dagen? Prova göra en permanent böjning! Det blir verkligen superfint och du behöver inte tänka på att böja fransarna med tång. Efter åt kan du i princip använda vilken mascara du vill. Permanent böjning håller 6-8 veckor.

Perfect Silk Lashes TM permanent system innehåller en extra steg med näring och därför inte sliter på fransarna.

Ögonfransförlängning

Med en ögonfransförlängning i silke eller mink effekt kan du själv välja hur långa, tjocka och täta ögonfransar du vill ha. Resultatet ser naturligt ut och framhäver dina ögon.

Vill uppmärksamma att mink fransar är inte från ett djur.
Detta är ett namn på mer glansigare sorts fransar.

Långa och vackra ögonfransar Att ha vackra ögon har genom alla tider varit kvinnors höga önskan. Men nu finns en ny, exklusiv ögonfransförlängning som ger dig vackra ögonfransar varje dag, hela dagen. Vi på Beauty Center använder det patenterade Perfect Silk Lashes TM som appliceras separat på varje frans. Fransarna är gjorda av naturligt silke eller ”mink” som är mera glansiga och ser ut som dina egna.

Volym metoden är också singel metod och är lika skonsam som vanliga singel fransar om inte skonsammare då man använder mycket tunnare fransar. Man använder tunna fransar och då kan du sätta upp till 6 separerade fransar på en naturlig frans för att få samma vikt som en 0,15 – 25 tjocklek frans! Volym metod är den senaste tekniken inom fransförlängning! Vi erbjuder våran kunder 200-700 fransar per öga! Metoden är även kallad 2D, 3D, 4D, 5D, 6D